Καλώς ήρθατε στον ιστοχώρο μας

Σας καλοσωρίζουμε στο ιστολόγιό μας. Ευχόμαστε η περιήγησή σας να είναι ευχάριστη. Σε περίπτωση που έχετε οποιαδήποτε ένσταση για κάποια από τις αναρτήσεις μας, σας παρακαλούμε να μας ενημερώσετε και θα επιληφθούμε άμεσα.

Τρίτη 16 Αυγούστου 2022

Η Έκθεσή μας στη Δάφνη (6-14 Αυγούστου 2022)

 
O Υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών k. Μιχάλης Παπαδόπουλος

 
Αντιδήμαρχος Βοΐου κ. Γιώργος Μαγιάγκας
 

Αντιδήμαρχος Βοΐου κ.Ναούμ Τσαούσης
Αντιστράτηγος ε.α. κ. Γιάννης Μακρής

Πρόεδρος Βοϊακής Εστίας Θεσσαλονίκης κ. Γιώργος Παπαδόπουλος

Αντιπερειφερειάρχης Πράσινου Μετασχηματισμού, Επιχειρηματικότητας και Μεταφορών κ.  Ευφροσύνη Ντιό.Γιώργος Ακριτίδης, Γρηγόρης Παρίσσης. Φιλίες μισού αιώνα.
 
 
 
Με τον εκλεκτό φίλο και εξαιρετικό καλλιτέχνη,
 Χριστόδουλο Γιτσούλη.

             Έκλεισε χθες τις πύλες της, η έκθεσή μας στη Δάφνη – Βοΐου. Η έκθεση διήρκησε από 6-14 Αυγούστου και χαρακτηρίσθηκε από διαρκή επισκεψιμότητα, σε όλες τις μέρες λειτουργίας της.  

       Στα εγκαίνια παρέστησαν ο Υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών Μιχάλης Παπαδόπουλος, η Αντιπερειφερειάρχης Πράσινου Μετασχηματισμού, Επιχειρηματικότητας και Μεταφορών Ευφροσύνη Ντιό, οι Ανιδήμαρχοι του Δήμου Βοΐου  Γιώργος Μαγιάγκας, Ναούμ Τσαούσης και Νικολέττα Πάτρα, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βοΐου Αλέκος Ζυμπιλίδης, η Δημοτική Σύμβουλος Χρυσούλα Μαρκούση, ο πρόεδρος της Βοϊακής Εστίας Θεσσαλονίκης Γιώργος Παπαδόπουλος, ο τ. Ύπατος Πρόεδρος της Παμμακεδονικής Η.Π.Α. - Καναδά Γιώργος Παπαδόπουλος και τεχνόφιλοι της  ευρύτερης περιοχής.

      Στη διάρκεια λειτουργίας της έκθεσης, μεταξύ άλλων την επισκέφθηκε πολυμελής αντιπροσωπεία της Διεθνούς Συνεργασίας για τον Πολιτισμό και τις Τέχνες "Methexi" καθώς και τα μέλη του σεμιναρίου "Χοροί και δρώμενα στο Άνω (Δυτικό) Βόϊο".

       Ευχαριστούμε πολύ όλους τους φίλους που μας έκαναν την τιμή να επισκεφθούν τον εκθεσιακό μας  χώρο.

2 σχόλια:

  1. Τα έργα σας είναι μεγάλη τιμή όχι μόνο για το χωριό μας αλλά και για ολόκληρη την Ελλάδα Εγώ χαίρομαι ιδιαίτερα

    ΑπάντησηΔιαγραφή