Καλώς ήρθατε στον ιστοχώρο μας

Σας καλοσωρίζουμε στο ιστολόγιό μας. Ευχόμαστε η περιήγησή σας να είναι ευχάριστη. Σε περίπτωση που έχετε οποιαδήποτε ένσταση για κάποια από τις αναρτήσεις μας, σας παρακαλούμε να μας ενημερώσετε και θα επιληφθούμε άμεσα.

Τρίτη 3 Αυγούστου 2021

Αναβολή της Έκθεσής μας στη Δάφνη

        Ενημερώνουμε τους φίλους μας, ότι η προγραμματισμένη ατομική έκθεσή μας, στην Δάφνη Βοΐου, από 7 - 15 Αυγούστου, αναβάλλεται, επειδή μέσα στα νέα μέτρα αντιμετώπισης  του κορωνοϊού, συμπεριλαμβάνεται και η απαγόρευση των εκθέσεων ζωγραφικής και συναφών εκδηλώσεων, σε εσωτερικούς χώρους.

       Η εκδήλωση είχε προγραμματισθεί από τον Δήμο Βοΐου, στα πλαίσια των εκδηλώσεων για τα 200 χρόνια, από την επανάσταση του 1821 και θα επαναπρογραμματισθεί μόλις οι υγειονομικές συνθήκες το επιτρέψουν.

       Η απόφαση για την αναβολή της έκθεσης πάρθηκε από κοινού, μετά από επικοινωνία με την αντιδήμαρχο Πολιτισμού κ. Νικολέτα Πάτρα  και τον αντιδήμαρχο Τσοτυλίου κ. Γιώργο Μαγιάγκα.

       Ανεξάρτητα από την αναβολή της έκθεσης, για όποιον επιθυμεί να επισκεφθεί ιδιωτικά το εργαστήρι μας στην Δάφνη, σας ενημερώνουμε ότι το εργαστήρι μας θα είναι επισκέψιμο στις παραπάνω ημερομηνίες, όλες τις ώρες, σύμφωνα με τα υγειονομικά δεδομένα που ρυθμίζουν την είσοδο σε όλα τα καταστήματα (χρήση μάσκας κ.τ.λ.). 

       Καλό θα είναι πριν την ενδεχόμενη επίσκεψή σας, να υπάρξει προσυνεννόηση, στο τηλ.: 6973821254.  

 Όλγα Παπαδοπούλου - Κοσκερίδου                                                                                                       Υπεύθυνη Εργαστηρίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου