Καλώς ήρθατε στον ιστοχώρο μας

Σας καλοσωρίζουμε στο ιστολόγιό μας. Ευχόμαστε η περιήγησή σας να είναι ευχάριστη. Σε περίπτωση που έχετε οποιαδήποτε ένσταση για κάποια από τις αναρτήσεις μας, σας παρακαλούμε να μας ενημερώσετε και θα επιληφθούμε άμεσα.

Κυριακή 5 Ιουλίου 2020

Οι Επιπτώσεις του Κορωνοϊού στο Πρόγραμμα του Εργαστηρίου μας


Όπως συνέβη σε όλον τον κόσμο, έτσι και στο εργαστήρι μας είχαμε μια γενική ανατροπή στο πρόγραμμά του, εξ αιτίας του κορωνοϊού. 
Συγκεκριμένα:

-    Αναβλήθηκε το προγραμματισμένο από 9 - 20 Μαρτίου σεμινάριο ψηφιδωτού που θα πραγματοποιούσαμε με την Διεθνή Συνεργασία για τον πολιτισμό και τις Τέχνες "ΜΕΘΕΞΗ".

-    Αναβλήθηκαν οι προγραμματισμένες επισκέψεις στον εκθεσιακό μας χώρο στην Δάφνη, των σχολείων του Δήμου Βοΐου. Ειδικά η επίσκεψη του Λυκείου Τσοτυλίου, αναβλήθηκε λίγο πριν την πραγματοποίησή της. Μετά από πρόσφατη συνάντησή μας με τον διευθυντή του Λυκείου Τσοτυλίου κ. Νίκο Κατσιαούνη, πήραμε την διαβεβαίωση ότι αμέσως μετά την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, η επίσκεψη στο εργαστήρι μας θα είναι η πρώτη που θα πραγματοποιήσει το Λύκειο Τσοτυλίου.

-   Αποφασίσθηκε από κοινού, μετά από πρόσφατη επικοινωνία μας με τον αντιδήμαρχο Μονεμβασίας κ. Σταύρο Χριστάκο, η αναβολή της προγραμματισμένης έκθεσής μας στην Μονεμβασιά, από 18 -  24 Ιουλίου, για τον επόμενο Ιούλιο. 

-  Η μόνη μεγάλη εκδήλωση που προγραμματίσαμε μέσα στο 2020 και προς το παρόν παραμένει, είναι η έκθεσή μας στην Φλώρινα. Η έκθεση προγραμματίσθηκε σε συνεργασία με την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας και την Ε.Α.Α.Σ. Φλώρινας, στο τελευταίο δεκαήμερο του Αυγούστου. Και αυτή με την προϋπόθεση, ότι οι συνθήκες θα επιτρέψουν την διεξαγωγή της.

       Πάνω απ΄ όλα βέβαια μας ενδιαφέρει το να απαλλαγεί σύντομα η πατρίδα μας και ο κόσμος ολόκληρος από αυτή την επιδημία και μετά θα προσπαθήσουμε να βρούμε τρόπο, ώστε  να αναπληρώσουμε το έλλειμμα λόγω κορωνοίού. 












Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου