Καλώς ήρθατε στον ιστοχώρο μας

Σας καλοσωρίζουμε στο ιστολόγιό μας. Ευχόμαστε η περιήγησή σας να είναι ευχάριστη. Σε περίπτωση που έχετε οποιαδήποτε ένσταση για κάποια από τις αναρτήσεις μας, σας παρακαλούμε να μας ενημερώσετε και θα επιληφθούμε άμεσα.

Σάββατο 8 Φεβρουαρίου 2020

Ξεχωριστές Στιγμές για μας, αλλά και για το Εργαστήρι μας


       Μια εντελώς ξεχωριστή βραδυά αξιωθήκαμε να ζήσουμε προχθές την Πέμπτη 6/2, τόσο ατομικά, όσο και ως εργαστήρι. 
       Οι συμμαθητές στην Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων, επέλεξαν ένα έργο μας, μια εικόνα του αγίου Χαραλάμπους, ως δώρο προς τον νέο Αρχηγό του Γενικού Επιτελείου Στρατού και συμμαθητή μας, Αντιστράτηγο Χαράλαμπο Λαλούση, για την επερχόμενη ονομαστική του εορτή. 
       Η εικόνα προσφέρθηκε στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίττας των συμμαθητών στην Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων, της Τάξεως του 1984, στην Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Θεσσαλονίκης.
        Ευχαριστώ πολύ όλους τους αδερφούς συμμαθητές, για την τιμή που μου έκαναν καθώς και τον Διοικητή της 1ης Στρατιάς, αντιστράτηγο Κωνσταντίνο Κούτρα και επίσης συμμαθητή, που μου ανέθεσε να επιδώσω την εικόνα αυτοπροσώπως στον Αρχηγό του ΓΕΣ.

 
Με τον Αρχηγό του ΓΕΣ, συμμαθητή στην Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων, Αντιστράτηγο Χαράλαμπο Λαλούση, υπό το βλέμμα του Διοικητού Στρατιάς, επίσης συμμαθητού, Αντιστρατήγου Κωνσταντίνου Κούτρα.
 








Ο Αρχηγός του ΓΕΣ, Αντιστράτηγος Χαράλαμπος Λαλούσης

Με Γιάννη Μακρή, Λεωνίδα Φραγκούλη και Ηλία Σαμούρη

Το φλουρί της πίττας στην τυχερή της βραδυάς, διαχρονική φίλη Μαίρη Τσιακίρη - Βασιλοπούλου. Το δώρο της μια εικόνα του Αγίου Παϊσίου, χορηγία του εργαστηρίου μας.




Με Γιώργο Φαλτάκα και Ηλία Σαμούρη



 Με το  επίλεκτο στέλεχος του Μηχανικού, αδερφό συμμαθητή Στάθη Κοβάτση.

     Με τον Αρχηγό του ΓΕΣ, Αντιστράτηγο Χαράλαμπο Λαλούση, και τον Στάθη Κοβάτση.


Με τον Διοικητή Στρατιάς, Αντιστράτηγο Κωνσταντίνο Κούτρα και τον Στάθη Κοβάτση.

Όλοι οι παριστάμενοι συμμαθητές

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου