Καλώς ήρθατε στον ιστοχώρο μας

Σας καλοσωρίζουμε στο ιστολόγιό μας. Ευχόμαστε η περιήγησή σας να είναι ευχάριστη. Σε περίπτωση που έχετε οποιαδήποτε ένσταση για κάποια από τις αναρτήσεις μας, σας παρακαλούμε να μας ενημερώσετε και θα επιληφθούμε άμεσα.

Σάββατο 28 Δεκεμβρίου 2019

Ανασκόπηση της Χρονιάς που Πέρασε, για το Εργαστήρι μας.


Συμμετοχή του εργαστηρίου μας στην έκθεση του Συλλόγου "Αριστοτέλης" με θέμα: "Αγιογράφοι του τόπου μας (Περισσότερα εδώ)



Συμμετοχή του εργαστηρίου μας στο money showστο Ξενοδοχείο ΗΥΑΤΤ, με τη Βοϊακή Εστία Θεσσαλονίκης



Έκθεση του εργαστηρίου μας στο Ναύπλιο (στις Πινακοθήκες Βουλευτικού)  από 4-12 Μαΐου  (Περισσότερα εδώ)



Ολοκλήρωση της Αγιογράφισης του Ι.Ν. Αγ. Αθανασίου, Αγιάσματος Κοζάνης. H αγιογράφηση του ναού, είναι εξ ολοκλήρου έργο του εργαστηρίου μας.



Έκθεση του εργαστηρίου μας στο Λουτράκι (στο Ξενοδοχείο Beau Rivage)  από 24 Aυγούστου -1 Σεπτεμβρίου.  (Περισσότερα εδώ)


Μεταφορά του Εργαστηρίου μας στον νέο μας χώρο, στις 25 Σεπτεμβρίου (Αν. Νικολαΐδη 19, Πτολεμαΐδα). Περισσότερα εδώ.


Συμμετοχή μας στην έκθεση της ομάδας "Ψηφιδωτές Δημιουργίες", στο Δημαρχείο Νεαπόλεως Θεσσαλονίκης. (Περισσότερα εδώ)


Σεμινάριο Ψηφιδωτού της Μέθεξης. Ευχαριστούμε την "Μέθεξη", για την τιμή που μας έγινε, με την ανάθεση της διδασκαλίας στο σεμινάριο. Περισσότερα εδώ.



Εκτός από τις παραπάνω δράσεις, στο εργαστήρι μας φιλοτεχνήθηκαν και πολλές καινούριες εικόνες, ώστε στις εκθέσεις μας να παρουσιάζουμε συνεχώς καινούριες δουλειές και όχι τα ίδια έργα. Παράλληλα ο εικαστικός μας χώρος στην Δάφνη είναι επισκέψιμος όλον τον χρόνο με προσυννενόηση.  ΄΄Ηδη έχουμε κάνει ενέργειες, ώστε την επόμενη χρονιά να αυξηθεί η επισκεψιμότητά του.   Περισσότερα εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου