Καλώς ήρθατε στον ιστοχώρο μας

Σας καλοσωρίζουμε στο ιστολόγιό μας. Ευχόμαστε η περιήγησή σας να είναι ευχάριστη. Σε περίπτωση που έχετε οποιαδήποτε ένσταση για κάποια από τις αναρτήσεις μας, σας παρακαλούμε να μας ενημερώσετε και θα επιληφθούμε άμεσα.

Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου 2019

Έκλεισε τις Πύλες της, η Έκθεσή μας στο Λουτρακι

   Το βράδυ της Κυριακής 2 Σεπτεμβρίου, έκλεισε τις πύλες της, η έκθεσή μας στο Λουτράκι, μετά από 9  μέρες λειτουργίας.  Για μας όλη η εκδήλωση, ήταν μια αξέχαστη εμπειρία.
      Ευχαριστούμε πολύ, όλους τους συντελεστές της εκδήλωσης:
   - Τον Δήμαρχο Λουτρακίου  Γιώργο Γκιώνη, για την τιμή που μας έκανε, να μας προσκαλέσει να εκθέσουμε τα έργα μας στο Λουτράκι.
   - Τον Αντιδήμαρχο Πολιτισμού Σάκη Παπαθανασίου, για τα καλά του λόγια και την πρόσκλησή του να επαναλάβουμε σύντομα την έκθεσή μας στο Λουτράκι.
   - Την Λία Δόσχορη, που δικιά της έμπνευση ήταν η έκθεση στο Λουτράκι.
   - Την Ειρήνη Γκιώνη, για την προθυμία της να βοηθήσει στην επίλυση όλων των θεμάτων που είχαμε να αντιμετωπίσουμε κατά την προετοιμασία της έκθεσης.
   - Την ΕΑΑΣ Κορινθίας, τον πρόεδρό της Σγό Αχίλλειο Σαραντινό και τον Σγό Σπύρο  Πανταζάτο, 
   -  Τους συμμαθητές μου από τη ΣΣΕ, που μας τίμησαν και πάλι με την παρουσία τους.
   -  Τους πρώην συναδέλφους μου αξιωματικούς του Μηχανικού (και όχι μόνον), που επισπέφθηκαν μαζικά την έκθεση.
   -   Τον Θανάση τον Ροβήλο, τον Γιάννη τον Κασκάνη και τον Βαγγέλη τον Τσώλη, για την ξεχωριστή αγάπη που έδειξαν για την εκδήλωση.
  -  Το φιλότεχνο κοινό του Λουτρακίου και γενικότερα της Κορινθίας, για τη θέρμη με την οποία αγκάλιασε την εκδήλωσή μας.
Σας ευχαριστούμε πολύ όλους. 
                                                             Στο επανειδείν!!

Γιάννης και Όλγα Παπαδοπούλου

1 σχόλιο:

  1. Μεγάλη ηταν η τιμη για εμας και η χαρά να συναντηθούμε Αυγ 2019 στο Λουτράκι Κορινθίας με το φίλο μας πρωτα απ ολα και μεγάλο αγιογράφο καλλιτέχνη Γιάννη Παπαδόπουλο που μας ξενάγησε στα μοναδικά θαυμαστά του έργα εξηγώντας μας τις λεπτομέριες που συνθέτουν το κάθε εργο που δε μπορεί να τις φτάσει η φαντασία μας, έχοντας συνοδεια πάντα το πρόσωπο της Ταρσώ να μας ακολουθεί σε κάθε γωνιά της έκθεσης. Γεγονός που ένας ακόμη καλλιτέχνης ( Λεονάρντο Ντα Βίντσι) το κατάφερε και μάλιστα μόνο τα μάτια να σε βλέπουν παντού ενω η Ταρσώ στρέφει όλο της το πρόσωπο. Απλά φ α ν τ α σ τ ι κ ό!!! Σε ευχαριστούμε φίλε Γιάννη για την ευκαιρία που μας εδωσες να δούμε και απο κοντά εσένα και τα θαυμαστά σου εργα. Με μεγάλη χαρά θα θέλαμε να επαναληφθεί η έκθεση για να δοθεί αυτή η ευκαιρία και σε άλλους. Σε έχουμε πάντα στη καρδιά μας. ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΣΚΑΝΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή