Καλώς ήρθατε στον ιστοχώρο μας

Σας καλοσωρίζουμε στο ιστολόγιό μας. Ευχόμαστε η περιήγησή σας να είναι ευχάριστη. Σε περίπτωση που έχετε οποιαδήποτε ένσταση για κάποια από τις αναρτήσεις μας, σας παρακαλούμε να μας ενημερώσετε και θα επιληφθούμε άμεσα.

Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2018

Τελείωσε η Έκθεσή μας στην Θεσσαλονίκη - Ξεκινάει η Επόμενη





Έκλεισε τις πύλες της, το βράδυ της Δευτέρας 22 Οκτωβρίου, η έκθεσή μας στην Θεσσαλονίκη. Ήταν νομίζω η καλύτερη, από όλες τις εκθέσεις μας μέχρι τώρα. Ευχαριστούμε πολύ όλους τους φίλους που την επισκέφθηκαν, τους φίλους που την παρακολούθησαν διαδικτυακά, αλλά και τους φίλους που ήθελαν να την παρακολουθήσουν και για διάφορους λόγους δεν μπόρεσαν. 

        Πάνω που μαζέψαμε τα Έργα μας, από την Λέσχη Αξιωματικών Θεσσαλονίκης,  επιστρέψαμε στη βάση μας και αρχίσαμε να τα τοποθετούμε στις θέσεις τους, μας έγινε μια πρόταση, που δεν μπορούσαμε να την αρνηθούμε.  Μας ζητήθηκε να συμμετέχουμε με έκθεσή μας, στα εγκαίνια της νέας πτέρυγας, του Μουσείου Βαλκανικών πολέμων, στην Γέφυρα Θεσσαλονίκης.  

       Ραντεβού λοιπόν  στις 11:00 το πρωί του Σαββάτου 27 Οκτωβρίου, στα εγκαίνια της νέας πτέρυγας του Μουσείου Βαλκανικών Πολέμων, στην Γέφυρα Θεσσαλονίκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου