Καλώς ήρθατε στον ιστοχώρο μας

Σας καλοσωρίζουμε στο ιστολόγιό μας. Ευχόμαστε η περιήγησή σας να είναι ευχάριστη. Σε περίπτωση που έχετε οποιαδήποτε ένσταση για κάποια από τις αναρτήσεις μας, σας παρακαλούμε να μας ενημερώσετε και θα επιληφθούμε άμεσα.

Τρίτη 14 Αυγούστου 2018

Η έκθεσή μας συνεχίζεται



       Η έκθεσή μας στη Δάφνη, έκλεισε της πύλες της, μετά από 9 μέρες. Για μας ήταν ένα όνειρο ζωής, που μας δόθηκε η ευκαιρία να το πραγματοποιήσουμε. Κάναμε τη Δάφνη εικαστικό κέντρο για 9 μέρες.
       Η προγραμματισμένη διάρκεια της έκθεσης τελείωσε, όμως ο χώρος, με όλα τα έργα της εκθέσεως, θα παραμείνει επισκέψιμος, μέχρι τις 15 Οκτωβρίου, όταν τα έργα θα μεταφερθούν στην Λέσχη Αξιωματικών Θεσσαλονίκης, όπου θα γίνει η επόμενη έκθεσή μας. Για όποιον επιθυμεί να επισκεφθεί την έκθεσή μας στην Δάφνη, αυτό μπορεί να γίνει μετά από  προσυνεννόηση, στο τηλ.:  6973821254.
       Ευχαριστούμε πολύ όλους όσους στήριξαν την εκδήλωση.   Ευχαριστούμε την οικογένεια Τζώρτζη, όχι μόνο για την παραχώρηση του χώρου, αλλά και για την αναβάθμισή του. Ευχαριστούμε τους φίλους μας, αλλά και τους τεχνόφιλους,  από όλο τον νομό Κοζάνης και όχι μόνο, που μας επισκέφθηκαν στη Δάφνη. 
       Θέλουμε επίσης να ευχαριστήσουμε και όλους όσους ήθελαν να παραστούν και  δεν μπορούσαν, αλλά μας στήριζαν εξ αποστάσεως. 
             Σας ευχαριστούμε πολύ και πάλι όλους σας! 
                                                                          Γιάννης & Όλγα Παπαδοπούλου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου