Καλώς ήρθατε στον ιστοχώρο μας

Σας καλοσωρίζουμε στο ιστολόγιό μας. Ευχόμαστε η περιήγησή σας να είναι ευχάριστη. Σε περίπτωση που έχετε οποιαδήποτε ένσταση για κάποια από τις αναρτήσεις μας, σας παρακαλούμε να μας ενημερώσετε και θα επιληφθούμε άμεσα.

Σάββατο 13 Ιανουαρίου 2018

Παύλος Μελάς


Παύλος Μελάς, 30*40, ακρυλικά. Έργο του 2012. 

       Σήμερα θα κάνω μια εξαίρεση: Δεν θα ανεβάσω καινούριο μου έργο, αλλά παληό, του 2012, διαφορετικής τεχνοτροπίας απ΄ότι συνήθως. Ο λόγος; Ο εικονιζόμενος!! Ένας νέος άνθρωπος, ένας άντρας, από εκείνους που δίκαια χαρακτηρίζονται  "θεμέλια γενεών".    
       Διαπρεπής πολιτικός ο πεθερός του Στέφανος Δραγούμης (χρημάτισε και πρωθυπουργός), σύζυγος μιας καταπληκτικής και νεότατης γυναίκας, της Ναταλίας Δραγούμη - Μελά, πατέρας δυό μικρών παιδιών, του Μίκη και της Ζέζας  και καριερίστας αξιωματικός. Τα θυσίασε ΟΛΑ, για αξίες και ιδανικά. Έδωσε τη ζωή του για τη λευτεριά της Μακεδονίας, της οποίας τα απαράγραπτα ιστορικά δίκαια, ξεπουλά ανερυθρίαστα σύσσωμο το πολιτικό σύστημα, με υπερακοντίζοντες τους κυβερνώντες. 
       Αιωνία σουη μνήμη αθάνατε Παύλο Μελά. Όταν κάποτε η πατρίδα μας ξεπεράσει την τεράστια ηθική κρίση που περνάει, θα απονείμει και σ΄ εσένα την τιμή που αντιστοιχεί στο μέγεθος της θυσίας σου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου