Καλώς ήρθατε στον ιστοχώρο μας

Σας καλοσωρίζουμε στο ιστολόγιό μας. Ευχόμαστε η περιήγησή σας να είναι ευχάριστη. Σε περίπτωση που έχετε οποιαδήποτε ένσταση για κάποια από τις αναρτήσεις μας, σας παρακαλούμε να μας ενημερώσετε και θα επιληφθούμε άμεσα.

Δευτέρα 31 Ιουλίου 2017

Έκθεση Αγιογραφίας - Ψηφιδωτού, στη Δάφνη Βοΐου




       Αποφασίσαμε να αναβάλουμε για του χρόνου, την προγραμματισμένη για φέτος έκθεσή μας στο Ναύπλιο και να την πραγματοποιήσουμε, στο χωριό μας τη Δάφνη Βοΐου, μόλις δημιουργήθηκαν οι ανάλογες προϋποθέσεις γι΄αυτό.        
       Ευχαριστούμε κατ΄αρχήν τους Γεώργιο και Χρήστο Τζώρτζη, που μας προέτρεψαν για την πραγματοποίηση της εκδήλωσης στον χώρο του πατρικού τους σπιτιού, στη Δάφνη, το οποίο και μας διέθεσαν, όπως και τον Δήμο Βοΐου που διοργανώνει την εκδήλωση. 
       Ευχαριστούμε και όλους τους φίλους, βοϊώτες και όχι μόνο,  που αγκάλιασαν την εκδήλωση, από την εποχή που η αυτή υπήρχε μόνο ως ιδέα. 
       Ευχαριστούμε επίσης τον εκλεκτό φίλο Κώστα Οικονόμου, πρόεδρο της ΕΑΑΣ Αργολίδας, αφ΄ενός μεν για την πρόσκλησή του, για την διοργάνωση  της έκθεσής μας στο Ναύπλιο, αλλά και την απόλυτη κατανόηση που έδειξε, προκειμένου να την αναβάλουμε για του χρόνου. 
        Σας προσκαλούμε όλους στην έκθεσή μας, που θα είναι η μεγαλύτερη που έχουμε κάνει μέχρι τώρα, με περίπου εξήντα έργα, αγιογραφίες, εγχάρακτα και ψηφιδωτά.  Η παρουσία σας θα είναι τιμή για μας.  

Γιάννης & Όλγα Παπαδοπούλου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου