Καλώς ήρθατε στον ιστοχώρο μας

Σας καλοσωρίζουμε στο ιστολόγιό μας. Ευχόμαστε η περιήγησή σας να είναι ευχάριστη. Σε περίπτωση που έχετε οποιαδήποτε ένσταση για κάποια από τις αναρτήσεις μας, σας παρακαλούμε να μας ενημερώσετε και θα επιληφθούμε άμεσα.

Τρίτη 18 Αυγούστου 2015

«ΣΜΙΛΛΗΣ, ΧΡΩΣΤΗΡΟΣ ΚΑΙ ΨΗΦΙΔΩΝ ΣΥΜΠΡΑΞΙΣ»



       Κλείνοντας τις πύλες της εκθέσεώς μας, «ΣΜΙΛΛΗΣ, ΧΡΩΣΤΗΡΟΣ ΚΑΙ ΨΗΦΙΔΩΝ ΣΥΜΠΡΑΞΙΣ»,στον Αυγερινό, θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους βοήθησαν στην πραγματοποίηση της εκθέσεως, αλλά και όλους όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους. 

          Ευχαριστούμε τον πρόεδρο του Τοπικού Συμβουλίου, του Δ.Δ. Αυγερινού, κ. Χρήστο Γκίνη και τον Πρόεδρο του Πολιτιστικού Συλλόγου Αυγερινού κ. Δημήτρη Βαριάμη,  για την πρόσκληση που μας απηύθυναν  για την πραγματοποίηση της έκθεσης, αλλά και για την παρουσία τους και την στήριξή τους, στην προετοιμασία της και σε όλη τη διάρκειά της. 

        Ευχαριστούμε τον Σεβ. Μητροπολίτη Σισανίου & Σιατίστης κ. Παύλο, τον  πρόεδρο της Ομοσπονδίας Δυτικομακεδονικών Σωματείων κ. Γιώργο Τζούλη, τον  πρόεδρο του Συλλόγου Αυγερινιωτών Θεσσαλονίκης κ. Κώστα Παπαϊωάννου, τον  πρόεδρο της Βοϊακής Εστίας Θεσσαλονίκης κ. Γιώργο Παπαδόπουλο  και την πρόεδρο του Συλλόγου  Γυναικών Αυγερινού κ. Μαρία Χαρίση – Δελή, για την παρουσία τους στην έκθεση,  καθώς και όλες τις φίλες και τους φίλους, που μας τίμησαν με την παρουσία τους, αφήνοντάς μας μόνο άριστες εντυπώσεις.  Η έκθεση του Αυγερινού ανήκει πλέον στις καλύτερες  εικαστικές αναμνήσεις μας.

                                                                                             ΓΙΑΝΝΗΣ & ΟΛΓΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου