Καλώς ήρθατε στον ιστοχώρο μας

Σας καλοσωρίζουμε στο ιστολόγιό μας. Ευχόμαστε η περιήγησή σας να είναι ευχάριστη. Σε περίπτωση που έχετε οποιαδήποτε ένσταση για κάποια από τις αναρτήσεις μας, σας παρακαλούμε να μας ενημερώσετε και θα επιληφθούμε άμεσα.

Πέμπτη 17 Αυγούστου 2017

Έκθεση Δάφνης





       Η έκθεσή μας στη Δάφνη, έκλεισε της πύλες της, μετά από 11 μέρες. Για μας ήταν ένα όνειρο ζωής, που μας δόθηκε η ευκαιρία να το πραγματοποιήσουμε. Κάναμε τη Δάφνη εικαστικό κέντρο του Βοΐου για 11 μέρες.
       Ένα μέρος της έκθεσης έχει ήδη κατέβει, αλλά επειδή μετά από αυτό υπήρξαν περιπτώσεις φίλων που δεν είχαν ενημερωθεί για την έκθεση και θέλουν να την επισκεφτούν, αποφασίσαμε να παραμείνουν στο χώρο της έκθεσης, τα υπόλοιπα έργα (38 απο τα 58 που ήταν συνολικά) και να παρατείνουμε τη λειτουργία της, η οποία θα είναι επισκέψιμη,  μετά από  προσυνεννόηση. Τηλέφωνο επικοινωνίας:  6973821254. 
       Ευχαριστούμε πολύ όλους όσους στήριξαν την εκδήλωση.   Την οικογένεια Τζώρτζη, όχι μόνο για την παραχώρηση του χώρου, αλλά και για την παρότρυνση να τον χρησιμοποιήσουμε, για εικαστικές δράσεις. Τους χωριανούς μας που μας στήριξαν σχεδόν καθολικά. Τους φίλους μας, αλλά και τους τεχνόφιλους,  από όλο το Βόϊο και όχι μόνο, που μας επισκέφθηκαν στη Δάφνη. 
       Δεν θα αναφερθούμε ξεχωριστά σε επώνυμους, γιατί όλοι οι επισκέπτες είχαν πάνω από όλα την ιδιότητα του φίλου. 
       Θέλουμε επίσης να ευχαριστήσουμε και όλους όσους ήθελαν να παραστούν και  δεν μπορούσαν, αλλά μας στήριζαν απόλυτα εξ αποστάσεως. 

       Σας ευχαριστούμε πολύ και πάλι όλους σας!

                                                                          Γιάννης & Όλγα Παπαδοπούλου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου