Καλώς ήρθατε στον ιστοχώρο μας

Σας καλοσωρίζουμε στο ιστολόγιό μας. Ευχόμαστε η περιήγησή σας να είναι ευχάριστη. Σε περίπτωση που έχετε οποιαδήποτε ένσταση για κάποια από τις αναρτήσεις μας, σας παρακαλούμε να μας ενημερώσετε και θα επιληφθούμε άμεσα.

Σάββατο 23 Ιουνίου 2012

Ένα Θαύμα.....

Αρχές του 2005.


 Ο Θανάσης Κ., Διαχειριστής Υλικού ενός Τάγματος του Ελληνικού Στρατού, παρουσιάζεται στον Διοικητή του και του αναφέρει ότι το Ταβάνι της αποθήκης υλικών κατέρρευσε και πλάκωσε ότι υπήρχε στην αποθήκη. Πήγα μαζί τους. Η εικόνα που αντικρύσαμε ανοίγοντας την πόρτα, ήταν αυτή που βλέπετε. Οι φωτογραφίες είναι τραβηγμένες από μένα.

 


Αυτή είναι η εικόνα της αποθήκης από μέσα. Το ταβάνι, από σοφατισμένο κοτετσόσυρμα άνοιξε στη μέση κατά μήκος της αποθήκης. Τόνοι από τσιμέντο καταπλάκωσαν τα πάντα, ή ....σχεδόν τα πάντα. Ευτυχώς ότι έγινε, έγινε σε μη εργάσιμη μέρα και δεν υπήρξαν θύματα.


   


 Όλο το ταβάνι είχε καταρρεύσει, εκτός από ένα τμήμα στη μία γωνία της αποθήκης. Μας έκανε εντύπωση γιατί το κομμάτι που δεν έπεσε ήταν κομμένο σε ευθεία γραμμή, Σε σχέση με το τι συνέβη ήταν εντελώς ανεξήγητη η ... εξαίρεση εκείνου του σημείου.




 


Πλησιάσαμε να δουμε τι ήταν κάτω από το προστατευμένο σημείο και πού τέλος πάντων οφείλονταν η εξαίρεση. Όλων μας τα πόδια λύγισαν βλέποντας αυτό ακριβώς που βλέπετε. Ασυναίσθητα και ταυτόχρονα βγάλαμε τα καπέλλα μας και κάναμε το σημείο του Σταυρού.




 


 Προκειμένου να προστατευθεί η εικόνα του ουρανίου Νυμφίου, το τμήμα εκείνο της ψευδοροφής που βρίσκονταν πάνω από την εικόνα, έμεινε ΑΘΙΧΤΟ. Όταν Θεός βούλεται φύσεως τάξις ηττάται. Ήμουν εκεί, το είδα με τα μάτια μου και τράβηξα τις φωτογραφίες ...Οι φωτογραφίες τραβήχθηκαν χωρίς καμία απολύτως παρέμβαση και είναι αμοντάριστες.


  


 Για να διευκρινίσουμε περισσότερο το περιστατικό: Συνέβη το 2005, στο 723 ΤΜΧ, στη Σίνδο Θεσσαλονίκης.





1 σχόλιο: